Kirkbir Haber

4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali 12-15 Eylül’de Gerçekleşecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali 12-15 Eylül’de Gerçekleşecek
21 Ağustos 2024 - 21:27

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 4. Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali, 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin amacı, Kocaeli’nin doğal güzelliklerini ve doğa turizmi rotalarını tanıtarak bisiklet turizminin gelişmesine katkıda bulunmak.

Kocaeli Valiliği, Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Bisiklet Platformu iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik, Turizm Master Planı ve kent markalaşması çalışmaları çerçevesinde düzenleniyor. Festivalde bisiklet tutkunları, Kandıra’nın turistik mekanlarını keşfederek, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu rotalarda pedal çevirecek.

Kandıra’nın Turistik Mekanlarında Pedal Çevrilecek

Festivalin ilk gününde, katılımcılar 6 kilometrelik parkurda Kerpe Kartal Kayalıkları’na gün batımı sürüşü gerçekleştirecek. Diğer günlerde ise Kerpe, Cebeci, Babalı, Çamkonak, Pembe Kayalar, Sarısu ve Bağırganlı gibi Kandıra’nın öne çıkan turistik yerlerinde sürüşler düzenlenecek. Ayrıca Kandıra’nın doğal turistik öneme sahip mekanları ve 90 kilometre uzunluğundaki Kandıra Sahil Bisiklet rotaları da tanıtılacak.

Uluslararası Katılım

Almanya, Bulgaristan ve Arnavutluk’tan da bisiklet tutkunlarının katılacağı festivalin, bölgedeki bisiklet rotalarının Eurovelo ağlarına dahil edilmesi için gündem oluşturması hedefleniyor. Festivalin, Kocaeli’de bisiklet turizminin gelişmesine katkı sağlayarak geleneksel hale getirilmesi amaçlanıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)