Kirkbir Haber

Amedspor-Kocaelispor Maçı İstanbul’a Alınabilir

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Amedspor-Kocaelispor Maçı İstanbul’a Alınabilir
23 Ağustos 2024 - 10:38

Trendyol 1. Lig’de sezonun 3. hafta maçında Kocaelispor, bugün Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Ancak, Amedspor’un 4. hafta sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının İstanbul’a alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuruda bulunduğu öğrenildi. Kocaelispor tarafı da maçın İstanbul’da oynanmasını kabul etti.

Değişiklik Sebebi: Zeminin Kötü Durumu

Amedspor-Kocaelispor maçı, 1 Eylül saat 21.45’te Diyarbakır Stadyumu’nda oynanması planlanmıştı. Ancak Diyarbakır Stadyumu’nun zemin koşullarının futbola uygun olmaması nedeniyle Amedspor, Kocaelispor’a maçın İstanbul’da oynanmasını teklif etti. Kocaelispor’un onayı ile Amedspor, TFF’ye resmi başvuruda bulundu.

İstanbul’da İki Maç Birden

Eğer TFF, Amedspor-Kocaelispor maçının İstanbul’da oynanmasını onaylarsa, Amedspor İstanbul’da bir haftada iki maç yapmış olacak. Amedspor, 3. hafta maçında zemin tadilatı nedeniyle Sakaryaspor’un stadyumunda oynayacak ve bu karşılaşma 28 Ağustos’ta Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kocaelispor ile oynanacak maç ise 1 Eylül saat 21.45’te İstanbul’da bir statta oynanacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)