Kirkbir Haber

Kocaeli’de hapis cezasıyla aranan zanlı yakalandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaeli’de hapis cezasıyla aranan zanlı yakalandı
18 Ağustos 2024 - 18:32

İşlemiş olduğu birçok farklı suçtan hakkında kesinleşmiş 8 yıl 5 ay hapis cezası bulunan H.K, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalandı. Tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen H.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Edinilen bilgi ve iddialara göre; daha önce işlemiş olduğu “Silahlı yağma”, “Suç örgütlerinin ismini kullanarak birden fazla kişiyi tehdit etme”, “Kamu malına zarar verme”, “Uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurma” ve “Basit yaralama” suçlarından yargılanan H.K, mahkeme tarafından 8 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezası bir üst mahkeme tarafından da onanan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan hükümlü, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edilen H.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)