Kirkbir Haber

Kandıra’da KYK yurtları skandalı!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kandıra’da KYK yurtları skandalı!
23 Ağustos 2024 - 11:11

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nu kazanan öğrenciler, okula kayıt yaptırdıktan sonra KYK yurtları şokuyla karşılaştı. Gazetemizi arayan kız öğrenci velisi, Kandıra’da KYK yurdunun kapatıldığını söyledi.
Öğrenci velisi yaptığı açıklamada, “Kandıra’ya gelmeden okul ve KYK yurtlarıyla ilgili bilgi sahibi olmaya çalıştım. İnternette Kandıra’da KYK yurdunun açık olduğu görülüyordu. Kandıra’ya geldik, kızımı okula kayıt yaptırdım. Yurt başvurusu için Kandıra’daki KYK yurduna gittik, baktık kapatılmış. Deprem yönetmeliğine göre buranın kapatıldığını söylediler. Buradaki öğrenciler de İzmit’e yönlendirilmiş. Tamam da bu yurdun kapatıldığı neden bildirilmiyor, neden hala internette açık olduğu görülüyor. Benim gibi birçok öğrenci velisi mağdur. Belediyeye gittim, Kaymakamlığa gittim, onlar da yurdun kapatıldığından haberleri yok. Bize İzmit’te yurtlara başvurun diyorlar. Tamam da öğrenci İzmit’ten Kandıra’ya her gün nasıl okula gidip gelecek. Yetkililerden bu soruna derhal bir çözüm bulmasını ve Kandıra’daki KYK yurdunun tekrar faaliyete geçmesini istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)