Kirkbir Haber

Kandıralılar İzmit’e traktörlerle geldi!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kandıralılar İzmit’e traktörlerle geldi!
18 Ağustos 2024 - 18:42

Kandıralılar, Akçakese Mahallesi’ne yapılacak olan Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi’nin Kandıra’da yapılmasına itiraz için traktörler ile İzmit’e geldi.
TRAKTÖRLERDEN KONVOY

Kandıra Akçakese Mahallesi’ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Biyokurutma Teknolojili Entegre Tesisi’nin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı gerçekleşmiş ve süreçte 14 kurum tarafından değerlendirilmesine geçilmişti. Kandıralılar tesisin yapılacağı yerin yerleşim alanlarına yakın olması sebebi ile karşı çıkarken çok sayıda etlem gerçekleştirdi. Kandıralılar bugün ise Kandıra’dan traktörler ile İzmit’e gelerek İnterteks Fuar Alanı’nda itirazlarını dile getirdi.


YEMYEŞİL BİR KANDIRA
Kandıra Kültür ve Çevre Derneği Başkan Yardımcısı Orhan Günen, traktör üzerinden yaptığı konuşmasında “Amacımız tesise karşı çıkmak değil. Tesisinin yeri yanlış olduğu için buradayız. Bizler bin yıldan beri bu topraklardayız, bu köylerdeyiz, burada ölürüz. Bu haklı davamız olmasa ben bunu savunmam, buna destek vermezseniz. Eğer oraya bir tesis yapılırsa yüzyıllarca orada kalacak ve gelecek nesillerimiz çocuklarımız zehirlenecek. Biz buraya 70 traktörle geldik. İnanın amacımız yemyeşil bir Kandıra. Geleceğimiz için yeşilliği, oksijeni olan bir Kandıra istiyoruz. Yer incelemeleri yapılsın, buranın uygun olmadığını görecekler” diyerek kendilerine eşlik eden emniyet güçlerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)