Kirkbir Haber

Kocaelispor, Erzurumspor FK ile 7. randevuda

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaelispor, Erzurumspor FK ile 7. randevuda
21 Ağustos 2024 - 19:50

Kocaelispor, Cuma Akşamı Sahasında Erzurumspor FK’yı Konuk Edecek

Kocaelispor, Cuma akşamı sahasında Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. İki takım, 7. kez birbirlerine rakip olacak. 2012’de TFF 3. Lig’de oynanan ilk maçla başlayan rekabet, bu yıl 12. yılını dolduruyor. Uzun süre sonra transfer tahtasını açan Erzurumspor FK, Kocaelispor için zorlu bir rakip olarak dikkat çekiyor.

Son İki Maç Beraberlikle Sonuçlandı

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor, Cuma akşamı sahasında Erzurumspor FK’yı ağırlayacak. Yeşil-Siyahlılar, Erzurum ekibiyle tarihlerinde 7. kez karşılaşacak. İlk maç 2012 yılında TFF 3. Lig’de oynanmış ve Kocaelispor bu maçı 3-2 kazanmıştı. 2013 yılında tekrar 3. Lig’de karşılaşan iki ekipten galip, bu kez 1-0’lık skorla Erzurumspor FK olmuştu. Aradan geçen 8 yılın ardından, 2021-2022 sezonunda 1. Lig’de oynanan ilk karşılaşmayı Kocaelispor 2-0, ikinci maçı ise Erzurumspor FK 1-0 kazandı. 2023-2024 sezonunda ise her iki maç da beraberlikle sonuçlandı; ilk maç 1-1, ikinci maç ise 0-0 bitti.

Rakip Transfer Tahtasını Açtı

Bu sezon 7. kez karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor ve Erzurumspor FK maçı oldukça çekişmeli geçeceğe benziyor. Kadrosu oturmuş ve uyumlu bir ekip olan Erzurumspor, uzun bir aranın ardından transfer tahtasını açarak kadrosunu güçlendirdi. Transferlerle daha da güçlenen Erzurumspor, şampiyonluk hedefiyle yola çıkan güçlü Kocaelispor karşısında galibiyet arayacak. İki maçta iki galibiyet alan Yeşil-Siyahlılar ise 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Erzurumspor FK, şu ana kadar Salih Köse, Okechukwu Azubuike, Toni Tasev, Kerim Taşkale, Kağan Moradaoğlu, Enes Karakaş, Salih Sarıkaya, Mustafa Fettahoğlu, Odise Roshi, Gökhan Akkan ve Giovanni Crociata gibi önemli transferler gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)