Kirkbir Haber

Kocaelispor U-17, üç puanla dönüyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaelispor U-17, üç puanla dönüyor
18 Ağustos 2024 - 18:51

Kocaelispor U-17 takımı geçen yıl olduğu gibi, bu sezon da Elit B Ligi’nde mücadele ediyor. Yeşil-Siyahlı ekip, sezona da deplasmanda Kayserispor maçıyla başladı. Yeşil-Siyahlı ekip, ekip ilk maçından 3-1 galip ayrıldı.

KAYSERİSPOR DEPLASMANDAYDI

Murat Tiraki’nin teknik sorumluluğunu yaptığı Kocaelispor U-17 Takımı, Elit B Ligi’nde ilk hafta Kayserispor deplasmanındaydı. Yeşil-Siyahlı ekip, sahaya Yağız Çoğlular, Ensar Çapoğlu, Mert Akyüz, Miraç Bekiroğlu, Alperen Eryılmaz, Yasir Taşpınar, Berke Bağı, Arda Özkan, Emircan Dönmez, Yiğit Hamza Seyrek ve Bora Alpa Yüksel on biriyle başladı.

BORA ALP’TEN 2 GOL
Yeşil-Siyahlı ekip, ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. Kocaelispor’a üç puan getiren golleri Bora Alp Yüksel (2) ile Yaser Taşpınar attı. Kocaelispor, ligde ikinci hafta maçında Cumartesi günü Sakaryaspor ile oynayacak. Vinsan Tesisleri’nde ki karşılaşma 17.00’de başlayacak.

KOCAELİSPOR- Yeşil-Siyahlı gençler, Elit B Ligi’nde ilk maçında deplasmanda Kayserispor’u 3-1 yendi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)