Kirkbir Haber

Körfez’in yükselen değeri; İlimtepe Millet Bahçesi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Körfez’in yükselen değeri; İlimtepe Millet Bahçesi
16 Ağustos 2024 - 15:03

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe’de hayata geçirilecek olan İlimtepe Millet Bahçesi projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.
Körfez’e değer katan projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliği’nde Körfez İlimtepe Mahallesi’ne inşa edilen Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi, teknik ekipten bilgiler aldı.


YENİ BİR YAŞAM ALANI

TOKİ iş birliği ile İlimtepe Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine inşa edilen Millet Bahçesi projesi tüm hızıyla ilerliyor. Bu bağlamda; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te proje alanını ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Söğüt, çocuk oyun alanları, yürüyüş, dinlenme ve bisiklet yolları, zipline parkuru, açık hava fitness alanı, futbol sahası ve tenis kortu gibi sosyal donatıların yer alacağı ve bölgenin en büyük millet bahçesi konumundaki İlimtepe Millet Bahçesi’nin, Körfezliler için yeni bir yaşam alanı olacağını belirtti.

KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
Çalışmayı yürüten TOKİ müteahhitlerinden bilgi alan, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve birim müdürleriyle ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Söğüt, “Sosyal tesisler, spor alanları, oyun alanları, macera parkurları ve yürüyüş parkurları büyük oranda tamamlandı. İnce işçilikler ve peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmalar da kısa sürede bitecek. Manzarası, doğal güzellikleri ve havası ile ilçemize ayrı bir hava katacak. Körfez Belediyesi olarak bizde 3. Etap’ta bir revizyon çalışması yapacağız. Arkadaşlarımız üzerinde çalışıyor. İlimtepe Millet Bahçesi tamamlandığında, Körfez’e değer katacak” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)