Kirkbir Haber

Motorine İndirim Geliyor!!!!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Motorine İndirim Geliyor!!!!
23 Ağustos 2024 - 10:34

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. 23 Ağustos 2024 sabahı itibarıyla Brent petrol, 77 dolar seviyelerinde işlem görmekte. Bu fiyat değişikliği, akaryakıt fiyatlarında da etkisini gösterdi.

Petrol fiyatlarındaki bu düşüş nedeniyle benzin fiyatlarında gece yarısından itibaren 1 lira 45 kuruşluk bir indirim yapıldı. Bu değişiklik, gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıt istasyonlarına yansıtıldı.

Motorin grubunda ise, bu gece yarısından itibaren 91 kuruşluk bir indirim yapılması bekleniyor. Bu indirim, motorin kullanıcıları tarafından olumlu karşılanacak bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan, otogaz grubunda ise 42 kuruşluk bir fiyat artışı öngörülüyor. Bu artışın da aynı gece yarısından itibaren geçerli olması bekleniyor.

Fiyat değişiklikleri, akaryakıt tüketicileri tarafından dikkatle takip ediliyor ve uygulama tarihleri istasyonlarda belirtilen şekilde yansıtılacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)