Kirkbir Haber

Top toplayıcı genç futbolcuya 15 gün ceza!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Top toplayıcı genç futbolcuya 15 gün ceza!
29 Ağustos 2024 - 23:03

Kocaelispor – Erzurumspor FK maçının yankıları devam ediyor. Temsilcimizin 1-0 kazandığı karşılaşma sonrasında, PFDK Kocaelispor’a toplamda 126 bin 600 TL para cezası kesti. Ayrıyetten, top toplayıcı Batu Alp Erçetin’e ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

BU KADAR CEZA NİYE?
Kocaelispor, Erzurum FK maçının ardından PFDK’ya sevk edildi. Temsilcimiz, merdiven boşluklarını boş bırakmamak ve usulsüz seyirci almaktan dolayı 126 bin 600 TL para cezasına çarptırıldı. Öte yandan top toplayıcı Batu Alp Erçetin’e de, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Verilen bu büyük ceza tepkilere neden oldu.

EN YAKIN ÖRNEĞİ, GALATASARAY – BEŞİKTAŞ MAÇINDA YAŞANDI
Galatasaray ile Beşiktaş arasında, 2022 yılında oynanan maçta da top toplayıcı ceza almıştı. Mert Efe Batmaz, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 8 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. Mert’e 8 maç ceza verilirken, Batu’ya 15 maç ceza verilmesi, “ Çocuk bu kadar büyük ne yapmış olabilir?” sorusunu beraberinde getirdi. Kocaelisporlu genç futbolcuya verilen bu ceza tartışmalara sebebiyet verdi…

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)