Kirkbir Haber

43 gün önce anne acısı yaşamıştı: Kızının nikah gününde öldü

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
43 gün önce anne acısı yaşamıştı: Kızının nikah gününde öldü
08 Eylül 2024 - 16:06

Derince Çenedağ Mahallesi’nde kayıp olan Emine Yıldırım’ın oğlu Hasan Yıldırım 60 yaşında annesinin vefatından 43 gün sonra vefat etti. Hasan Yıldırım’ın bu sabah kızının nikahı olacaktı.

26 Haziran’da Derince Çenedağ Mahallesi’nde kayıp olan Melek Yıldırım’ın oğlu Hasan Yıldırım 60 yaşında annesinin vefatından 43 gün sonra vefat etti. Hasan Yıldırım’ın kızının bugün 8 Eylül Pazar günü nikahı olacaktı. Sabah erken saatlerde kalkan Yıldırım, tekrar uyurken uyku arasında kalp krizi geçirip vefat etti.

ANNESİNİN CESEDİ BULUNMUŞTU
26 Haziran da Derince Çenedağ Mahallesi Yakamoz Sokaktaki evlerin yakınında kayıp olan 87 yaşındaki Emine Yıldırım 25 Temmuz günü evlerin yakınında cesedi bulunmuştu. Henüz otopside olan Emine Yıldırım’ın oğlu Hasan Yıldırım’ın bugün de kızının nikahı olacaktı.

ÇOCUKLARI YATAĞINDA HAREKETSİZ BULDU
Hasan Yıldırım’ın çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde vefat ettiği öğrenildi. 5 çocuk babası Hasan Yıldırım’ın cenazesi 9 Eylül Pazartesi günü saat 13:00’da Çenedağ Mahallesi İmam Hüseyin Cemevi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Derince Şehitler mezarlığında defnedilecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)