Kirkbir Haber

Amedspor maçı sonrası Kocaelisporlu Ahmet Oğuz, hakemi hedef aldı: Sonuçta doğulu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Amedspor maçı sonrası Kocaelisporlu Ahmet Oğuz, hakemi hedef aldı: Sonuçta doğulu
05 Eylül 2024 - 14:36

Amedspor, Trendyol 1. Lig’de dördüncü hafta maçında üçte üç yapan Kocaelispor’u 3-0 yendi. Karşılaşmaya henüz 20 dakika dolmadan Kocaelispor’un gördüğü iki kırmızı kart gündem olmuştu. Kocaelispor tarafı yenilgiyi bu nedenle maçı yöneten Bitlisli hakem Oğuzhan Aksu’ya bağlamıştı.

Kocaelispor – Amedspor Maçı Hakemi Kim? Oğuzhan Aksu Kimdir? Kaç Yaşında?

Oğuzhan Aksu, 30 yaşında ve Bitlis doğumlu bir Türk futbol hakemidir. Mersin bölgesinde üst klasman hakemi olarak görev yapmaktadır. Lisans numarası 29123 olan Aksu, çeşitli liglerde ve müsabakalarda görev almıştır. Yönettiği maçlar arasında Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig gibi önemli organizasyonlar bulunmaktadır. Son dönemde görev aldığı bazı maçlar arasında 23 Ağustos 2024 tarihinde Corendon Alanyaspor – Göztepe A.Ş. maçında dördüncü hakemlik, 11 Ağustos 2024 tarihinde MKE Ankaragücü – Şanlıurfaspor maçında ise hakemlik yapmıştır. Oğuzhan Aksu’nun kariyerinde yer alan diğer önemli müsabakalar arasında 4 Mayıs 2024’te İkas Eyüpspor – Göztepe A.Ş. maçı, 28 Nisan 2024’te Artı Değer Van Spor Futbol Kulübü – Ankara Demirspor maçı ve 16 Mart 2024’te Ahlatcı Çorum FK – Manisa Futbol Kulübü maçı bulunmaktadır. Son olarak 2 Eylül 2024 PAzartesi günü oynanan Kocaelispor – Amedspor maçına atanmıştır.

“Bizim için kolay geçebilecek bir maçtı, erken iki kırmızı kart gördük. Böylesi önemli bir maçta nasıl oluyor da doğulu bir hakem atanabiliyor? Sonuçta doğulu! Ben bunu hakikaten anlamıyorum. İkili diyaloglara bir türlü giremedik, üslup sıkıntısı var gerçekten üzgünüz. Buraya kazanmaya gelmiştik.”

Oğuz’un bu sözleri sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki çekti. Aralarında Kocaelispor taraftarlarının da olduğu çok sayıda kişi, kırmızı kart kararlarının yerinde olduğunu ve hakemin maçı adil yönettiğini ifade etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)