Kirkbir Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak, hastane pazartesi hizmet verecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak, hastane pazartesi hizmet verecek
06 Eylül 2024 - 10:09

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, AMATEM, Dip Çamuru Temizliği, Teleferik Hattı, millet bahçeleri, Şehir Hastanesi tramvay hattı gibi birçok önemli projeyi içine alan açılış bayramı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açacağı Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bugün hastalar taşınacak, pazartesi günü ise tüm polikliniklerle vatandaşa hizmet verilmeye başlanacak.

ÖNCE KURULTAY SONRA AÇILIŞ BAYRAMI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin Kurultayı ve açılış bayramı için yarın Kocaeli’ye geliyor. Henüz tam kesinleşmeyen ancak taslak programa göre saat 14.00’te Kocaeli Kongre Merkezi’nde ÖNDER’in Kurultayı’na katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 17.00’de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önünde açılış bayramına katılacak. Kocaeli’deki 12’nci açılış bayramında sadece Büyükşehir Belediyesi’nin 60 hizmetinin resmi açılışları yapılacak. Diğer kamu kuruluşlarının açılacak hizmetlerinin sayısı ise henüz netleşmedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN 60 HİZMETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan açılış bayramında kamu yatırımları arasında yer alan başta 5 yıl sonra tamamlanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni binası, AMATEM binası açılışı gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi’nin ise başta İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizlik Projesi, Kartepe Teleferik Hattı, Solaklar Kavşağı. Millet bahçeleri gibi büyük yatırımları dahil olmak üzere toplam 60 hizmetin resmi olarak açılışını yapacak.

PAZARTESİ GÜNÜ HASTA KABULÜ BAŞLAYACAK
Gölcük için büyük öneme sahip olan Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin açılışı için tüm hazırlıklar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Bugün yatan hastaların büyük bölümünün yeni hastaneye taşınması bekleniyor. Cumartesi günü içinde hastası olan ve acil polikliniklerin hizmet verdiği şekilde açılışı yapılacak olan hastane pazartesi günü itibariyle tüm poliklinikleri ile hizmet verecek. Yeni hastaneye taşınmanın tamamlanması ile mevcut hastane binası semt polikliniği olarak kullanılacak. Binanın ilerleyen süreçte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kullanılması planlanıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)