Kirkbir Haber

Derince, İzmir’den puansız dönüyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Derince, İzmir’den puansız dönüyor
16 Eylül 2024 - 11:59

2.Lig Kırmızı Grup’ta genç oyuncularla mücadele eden Derincespor, 3.hafta maçında İzmir’de Menemen FK ile karşılaştı. Sarı-Lacivertli ekip, ilk yarıda yediği gole cevap veremedi, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

ELAZIĞSPOR KADROSU DEĞİŞMEDİ
Derincespor, Menemen FK maçında geçen haftaki Elazığspor on birini bozmadı. Volkan Mert Korkmaz, Hüseyin Eren Bektaş, İlker Akar, Ömer Alp Gülay, İlyas Yılmazer, Yunus Karakaya, Berkay Samancı, Berat Kartal, Denizalp Özdemir, Onur Taha Takır ve Yusuf Efe Yaman tertibi ile başladı. Temsilcimizde maçın ikinci yarışa başlarken, Yusuf Efe Yaman’ın yerine İsa Nalbant, Yunus Karakaya’nın yerine de Bedirhan Yıldız girdi. 65.dakikada da Denizalp Özdemir çıktı yerine Batuhan Altıntaş girdi.

İLK YARI 1-0 GERİDE

Geçen hafta sahasında grubun iddialı takımlarından Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Derincespor, Pazar akşamı İzmir’de Menemen FK karşısında ilk 30 dakika çok zorlandı. Ligde ilk iki maçını kazanan Menemen FK, 24.dakikada attığı golle de 1-0 öne geçti. Derincespor, ilk yarının son bölümlerinde maça ortak oldu, atakları da vardı. Hüseyin Eren Bektaş ve Berat Kartal ile de girdiği iki fırsattan yararlanamadı. Maçın ilk yarısını temsilcimiz 1-0 mağlup tamamladı.

İSA NALBANT VE BEDİRHAN OYUNA GİRDİ

Maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Derincespor, ikinci 45 dakikaya oyuna İsa Nalbant ve Bedirhan Yıldız’ı alarak başladı. Elazığspor maçında da oyuna girdikten sonra etkili olan, beraberlik golünü atan İsa Nalbant, Menemen FK karşısında da hücumda çok iyiydi. Bu yarıda rakip sahada daha çok gözüken Sarı-Lacivertli ekip, eşitlik sayısını bulamadı. Ligde oynadığı 3 maçta ikinci yenilgisini alan Derincespor, 1 puanla düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)