Kirkbir Haber

İzmit’te garip olay! Kafede otururken masasına mermi düştü

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İzmit’te garip olay! Kafede otururken masasına mermi düştü
11 Eylül 2024 - 11:48

İzmit’te yaşanan olayda, kafede oturan müşterinin masasına mermi düştü.

İzmit Yahya Kaptan’da yaşanan olayda, kafede oturan müşterinin masasına mermi düştü. Yaşadıklarını şikayet sitesinde anlatan vatandaş, mekan sahibinin olayın delillerini yok etmeye çalışmakla suçlarken devamında şu ifadeleri kullandı:

TELEFON PARAMPARÇA OLDU
“İzmit Kocaeli’de 6 Eylül Cuma akşamı saat 21:21 civarında bu kafede otururken masamızda büyük bir patlama sesi duyduk ve bir mermi aniden düştü. İlk olarak, merminin ne olduğunu anlayamadık. Mermi önce telefonumuza isabet etti, ardından sekerek el bileğime geldi. Masamızın çok yakınında oturan, mekanın sahibi t*** E***’in sevgilisi olduğunu sonradan öğrendiğimiz m*** ö*** adlı beyefendi, hızlıca yere düşen maddeyi eline alarak mekanın dışına çıktı. Şok içinde neler olduğunu anlamaya çalışırken, bileğimdeki yer hızla şişti ve büyük bir acıyla ağrımaya başladı. Masaya baktığımızda telefonun da paramparça olduğunu fark ettik.

GELEN ŞEY MERMİYDİ
Parçayı yerden alıp dışarı çıkan kişiye, onun ne olduğunu sorduk. Kendisi bir metal parçası olduğunu ve büyük bir soğukkanlılıkla önemli bir şey olmadığını, parçayı dışarıya attığını söyledi. Bileğindeki yaralanma ve telefonun durumunu göz önünde bulundurarak, bu parçayı görmek istedik ve kendisinden dışarıya attığı bu parçayı bulmasını rica ettik. Başlarda bulmak istemedi, ancak ısrarımız sonucu arıyormuş numarası yaparak mekanın içine ve dışına girip buldum diyerek getirdi. Gözlerimize inanamadık çünkü gelen şey bir mermiydi.

OLAYIN ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞTILAR
Evet, doğru okudunuz ve görüyorsunuz; biz bu mekanda bir müşteri olarak otururken masamıza mermi geldi. Daha da kötüsü, mekan sahipleri olayın üstünü kapatmaya, hatta polis çağrılmaması için delilleri yok etmeye çalıştı. Mekanın sahibi t*** Hanım, maddi ve manevi hasarımız ile ilgilenmeyerek, “Şeriatın kestiği parmak acımaz” şeklinde bir cümle kurarak şikayetçi olmamızı istedi. Bugün, çok şükür ki canımıza zarar gelmeden sadece maddi hasarla bu işten sıyrıldık. Bu insanlar, bizin oraya kazandırdığımız parayı asla hak etmiyorlar.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)