Kirkbir Haber

Kocaelispor’da Oğuzhan Aksu isyanı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaelispor’da Oğuzhan Aksu isyanı
04 Eylül 2024 - 13:31

Amed Sportif Faaliyetler’in sahasında Kocaelispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın hakemi Oğuzhan Aksu’nun yönetimi, konuk ekip teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcu Ahmet Oğuz’un sert tepkisini çekti. Ev sahibi takımın teknik direktörü Ersun Yanal da hakem ile ilgili “Bugün adil bir oyun oldu mu? Rakip için tabii adil bir oyun olmadı” dedi.Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Kocaelispor maçının hakemi Oğuzhan Aksu, verdiği kararlarla tartışma konusu oldu.

Karşılaşmanın 4. dakikasında Kocaelispor kalecisi Gökhan Değirmenci’ye, 20. dakikada ise savunma oyuncusu Muharrem Cinan’a kırmızı kart gösteren Oğuzhan Aksu, konuk ekibin sert tepkisini çekti.

Amed Sportif Faaliyetler’in 3-0 kazandığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam “Teknik kısmıyla alakalı çok fazla söyleyeceğim bir şey yok ama Türk futbolu adına üzgünüm. Bugün bir maç kaybettik. Çok kısa konuşacağım çünkü uzun konuşursam bundan sonraki süreç biraz sıkıntıya girebilir. Futbol adına çok fazla konuşulacak bir şey yok. Türk futbolu adına gerçekten çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

“NASIL OLUYOR DA DOĞULU BİR HAKEM ATANABİLİYOR”
Kocaelispor’un tecrübeli futbolcusu Ahmet Oğuz da maçın ardından karşılaşmanın hakemine “Bizim için gerçekten kolay geçebilecek bir maçtı. Erkenden iki tane kırmızı kart gördük. Maçın bu açıdan zorlaştığını düşünüyorum. Hakem Doğulu… Böylesi önemli bir maçta nasıl oluyor da Doğulu bir hakem atanabiliyor ben anlamıyorum. İkili diyaloglara zaten bir türlü giremiyoruz. Bence üslubu yanlış… Bunu değiştirmeli. Gerçekten çok üzgünüz” şeklinde tepki gösterdi.

“RAKİP İÇİN ADİL BİR OYUN OLMADI”

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal ise karşılaşmanın ardından şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bugün adil bir oyun oldu mu? Rakip için tabii adil bir oyun olmadı. Çok erken gelen kartlar, rakibin eksik kalması bizim işimize yaradı. Tabii bu adil olmayan oyunu biz daha önce İstanbulspor maçında da yaşadık. Oyun orada da adil değildi. Tabii yorumlar kazandığınız zaman başka, kaybettiğiniz zaman başka. Dolayısıyla bugün ne son ne de ilk olacak. Evet güçlü bir rakibi alt ettik, daha önümüzde çok maçlar var. Bunların devamını sağlayabilmek adına yapacağımız doğru organizasyonun içinde kalmalı ve buna kilitlenmeliyiz. Biz sahanın içinde ve bu organizasyonu tamamlamak için uğraşmalıyız.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)