Kirkbir Haber

Kocaelispor’da sakat veya hasta kalmadı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaelispor’da sakat veya hasta kalmadı
11 Eylül 2024 - 7:41


Kas spazmı nedeniyle son iki idmana çıkamayan Marcao tam olarak hazır durumda. Hasta olan Ahmet ile dizinde ağrısı olan Oğulcan da iyileşti. Manisa FK maçında kırmızı kart cezalıları Gökhan ile Muharrem dışında eksik yok.

90 DAKİKAYA HAZIR DEĞİL
Hafta sonunu çift idmanla geçiren, pazartesi günü izin yapan Kocaelispor, Manisa FK maçının hazırlıklarını dün akşamki antrenmanla devam ettirdi. Yeşil-Siyahlı ekibimizde kas spazmı geçirdiği için son iki çalışmaya katılamayan Marcao dünkü idmanla birlikte takımla normal antrenmanlara başladı. 6-7 kilo fazlası olan yıldız futbolcunun henüz 90 dakika oynayacak durumda olmadığı öğrenildi.

AHMET İLE OĞULCAN İYİLEŞTİ

Teknik patron Ertuğrul Sağlam’ın Manisa FK maçında da Brezilyalı ismi yedek soyundurması, son yarım saat gibi oyuna alması bekleniyor. Gribe yakalandığı için son antrenmanda bireysel çalışan Ahmet Sağat ile dizinde bir sıkıntı olan Oğulcan’ın durumları iyi. Her iki isimde takımla çalışmalara başladı. Kırmızı kart cezalıları Gökhan ile Muharrem dışında takımda sorun yok.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)