Kirkbir Haber

Maçın başlamasına çok az kaldı… HAYDİ KOCAELİ MAÇA!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Maçın başlamasına çok az kaldı… HAYDİ KOCAELİ MAÇA!
15 Eylül 2024 - 15:17

Kocaelispor saat 19.00’da Manisa Futbol Kulübü’nü sahasında ağırlayacak. Yeni bir galibiyet serisi başlatmak isteyen temsilcimiz, taraftarını yanında görmek istiyor. Kocaelispor – Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasını 20 bin üzeri seyircinin takip etmesi bekleniyor.

MAZERET YOK HERKES MAÇA

Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Kocaelispor, bugün saat 19.00’da Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Temsilcimiz, ligin 5. Haftasında kritik eşiği aşıp yoluna devam etmek istiyor. Amed Sportif maçında yol kazasına uğrayan Kocaelispor, Manisa maçını kazanıp yeni bir galibiyet serisi başlatmanın düşüncesi içinde. Temsilcimizde futbolcular şehri arkalarında görmek istediklerini her plartformda belirtiyorlar. Keza teknik direktör Ertuğrul Sağlam da her röportajında bu durumu dile getirerek taraftarımızı maça davet ediyor. Bugün mazeret yok herkes maça, Sevdamıza sahip çıkmaya!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)