Kirkbir Haber

Marina Kafe’de çıkan çatışmada iki kişi öldürüldü

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Marina Kafe’de çıkan çatışmada iki kişi öldürüldü
07 Eylül 2024 - 15:10

İzmit’te Marina Kafe’de iki kişi çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybetti.

Seka Park’ta bulunan Marina Kafe’de meydana gelen olayda, kafenin eski çalışanı Hasan Akın ve ağabeyi Ahmet Akın ile işletme sahipleri arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yerini kavgaya bırakan tartışmada, Hasan Akın ve Ahmet Akın silahla vurularak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Hasan Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Ahmet Akın da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hususa ilişkin inceleme başlatılırken F.G. ve O.S. adlı iki kişi gözaltına alındı.

SELİM ÇOBAN YARALANDI
Kavga esnasında kafede olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selim Çoban’da çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken, rastgele gelen bir kurşunun hedefi oldu. Kurşun Selim Çoban’ın ayağını sıyırırken, Çoban hastanede tedavi altına alındı.

Hasan Akın

Ahmet Akın

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)