Kirkbir Haber

Şampiyon Harb-İşspor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Şampiyon Harb-İşspor
15 Eylül 2024 - 15:25

Bu yıl 10.düzenlenen Gölcük Belediyesi Başkanlık Kupası’nda cumartesi akşamı final ile noktalandı. Finalde Hisareynspor’u 1-0 yenen Harb-İşspor, turnuvada şampiyon oldu.

FİNALİ HİSAREYNSPOR İLE HARB-İŞSPOR OYNADI
Gölcük Başkanlık Kupası’nda finalde Hisareynspor ile Harb-İşspor şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Bu sezon Süper Amatör Lig’de yer alacak olan iki takımın maçına ilgi de çok fazlaydı. Hisareynspor maça Muhammet Emin, Mehmet Kapgı, Muhammet Kandemir, Furkan Uzun, İsmail Kapgı, Sezgin Dülger, Taha Köksal, Yunus Kavşan, Muhammet Kaya, Muhammet Uzun ve Gökhan Şanlıtürk on biri ile çıktı. Harb-İşspor’un on biri ise Şahin Kaya, Murat Yıldız, Oğulcan, Orkun Cebeci, Umut Arda, Berkay Silvan, Uygur Üstün, Yasin Alacalı, Rüstem Uzuner, Alican Yapat ve Berkay Kaya’dan oluştu.

HARB-İŞSPOR ALİCAN İLE ÖNE GEÇTİ
Süper Lig’de yer alan iki iddialı takımın maçında Harb-İşspor, yan ortada Alican Yapat’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıda Rüstem Uzuner’in düşürülmesiyle penaltı kazanan Harb-İşspor, farkı ikiye çıkarma şansını kullanamadı. Uygur Üstün’ün kullandığı penaltıda Hisareynspor kalecisi Muhammet Emin başarılıydı. Maçın 15 dakikasında Hisareynspor’un atakları sonucu değiştirmedi, maçı 1-0 kazanan Harb-İşspor, Gölcük Başkanlık Kupası’nın sahibi oldu. Kupayı da Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden aldı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)