Kirkbir Haber

Seymen ve Kozluca çiftinin mutlu günü!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Seymen ve Kozluca çiftinin mutlu günü!
01 Eylül 2024 - 18:24

CHP Kocaeli’nin önde gelen isimlerden olan eski İzmit İlçe Başkanı Alpaslan Seymen ile Neşe Seymen’in iç mimar olan güzel kızları Pelin Seymen, Emine-Cafer Kozluca çiftinin, iş insanı oğulları Cem Kozluca Kocaeli Kongre Merkezi’nde kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi.

CHP Kocaeli’nin önde gelen isimlerden olan Alpaslan Seymen ve Neşe Seymen’in iç mimar olan güzel kızları Pelin Seymen, Emine ve Cafer Kozluca çiftinin, iş insanı oğulları Cem Kozluca bugün 15.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde kıyılan nikah ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Çiftin nikah cüzdanını ise eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen takdim etti.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen düğüne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, AKP MYK üyesi İlyas Şeker, İYİ Parti GİK üyesi Cumali Durmuş, CHP Kocaeli Milletvekilleri Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Eski Valisi Gökhan Sözen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, AKP İl Başkanı Şahin Talus, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kamil Şirin, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İzmit Belediyesi Başkan vekili Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İzmit Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, eski TBMM Başkanvekili Haydar Akar, eski CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen, eski MHP Kocaeli Milletvekili Kemal Köse, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, MHP Kocaeli geçmiş dönem İl Başkanı Aydın Ünlü ve çok sayıda davetli katıldı.

MUTLULUĞUNUZ HİÇ EKSİK OLMASIN

Nikah töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Allah sizleri bugün ki mutluluğunuzda olduğu gibi bundan sonraki her gün de mutlu etsin. Vatanına, milletine, devletine, bayrağına ve bizi biz yapan tüm değerlere sıkı sıkıya bağlı çok sayıda hayırlı evlatla yuvanızı süslesin. Mutluluğunuz hiç eksik olmasın. Bundan sonraki tüm zamanlarda da mutluluğunuz artarak devam etsin” dedi.



ALLAH SONSUZA KADAR MUTLU BİR YAŞAM SÜRDÜRMEYİ NASİP ETSİN

Büyükakın’dan sonra söz alan eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen ise, “Pelin kızım benim için çok kıymetli kendi kızımdan farklı değil. Cem benim çocukluğundan beri tanıdığım yakından tanıdığım ailesiyle çok yakın aile dostluğum olan çok güvendiğim bir gencimiz. Bu iki gencimizin çok mutlu olacaklarına inanıyorum. Bu evlilik içerisinde birbirlerine karşı dayanaklı, sabırlı ve anlayışlı olacaklarına inanıyorum. Ben herkes adına iki gencimizi de tebrik ediyor mutluluklar diliyorum. Allah sonsuza kadar mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)