Kirkbir Haber

Kocaelispor, Erzurumspor FK Maçına Hazırlanıyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kocaelispor, Erzurumspor FK Maçına Hazırlanıyor.
21 Ağustos 2024 - 8:22

Lige ilk 2 haftada 6 puan alarak süper bir başlangıç yapan Kocaelispor, 3. Hafta maçında karşılaşacağı Erzurumspor için yoğun hazırlık ortamına girdi

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Erzurumspor’u ağırlayacak. Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda 25 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de oynanacak maç öncesi hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanla, yeşil-siyahlılar zorlu karşılaşmaya odaklanmış durumda.

İdman Öncesi Toplantı

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, idman öncesinde takımıyla kısa bir toplantı yaparak oyuncularına maçın önemine dair uyarılarda bulundu. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi.

Eksik Oyuncu Bulunmuyor

Antrenmanda eksik oyuncu yer almazken, ameliyat sonrası iyileşen ve uzun süredir takımdan ayrı çalışan Haşim Arda Sarman, bireysel koşularla çalışmasını tamamladı. Takımda cezalı oyuncu bulunmuyor ve tüm futbolcular Erzurumspor maçı öncesi hazır durumda.

Yeni Transfer Caner Osmanpaşa Takımla Çalıştı

Kocaelispor’un yeni transferi Caner Osmanpaşa, takımla ilk kez birlikte çalıştı. Daha önce bireysel olarak antrenman yapan tecrübeli oyuncu, takımın çalışma temposuna uyum sağlamaya çalışıyor. Osmanpaşa’nın performansı, teknik heyet tarafından yakından takip ediliyor.

Kocaelispor, Erzurumspor karşılaşmasında taraftarının da desteğiyle galibiyet arayacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)