Kirkbir Haber

ADAM GİBİ ADAM: GÖKDENİİİİİİİİİİİİİİİİZ!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ADAM GİBİ ADAM: GÖKDENİİİİİİİİİİİİİİİİZ!
30 Ağustos 2024 - 12:42

Kentimizin yetiştirdiği efsane isim ve Kocaelispor aşığı Gökdeniz Bayrakdar, kendisini Yenişehirspor’da keşfeden hocası Necmi Tükel’in gözlerini doldurdu. İşte karşınızda gerçek bir efsane!

GERÇEK EFSANE: GÖKDENİZ BAYRAKDAR

Kocaelispor altyapısında yetişen Gökdeniz Bayrakdar, yıllar önce Kocaeli Yenişehirspor’da antrenörü olan Necmi Tükel ile Bodrumspor-Konyaspor maçında yeniden bir araya geldi. Beden eğitimi öğretmeni ve antrenör Necmi Tükel, Türk futboluna kazandırdığı bu yeteneği yıllar sonra Süper Lig’de izleme fırsatı buldu. Gökdeniz’in ailesinin daveti üzerine Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleşen buluşmada, Necmi Tükel ve ailesi, Bayrakdar ailesiyle birlikte maçı izledi. Maç sonunda Gökdeniz, hocası Necmi Tükel’e formasını hediye ederek bir kez daha gönülleri fethetti.

“MÜTHİŞ BİR DUYGU!”

Necmi Tükel, bu anlamlı buluşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duygularını şu sözlerle ifade etti: “2010-2014 yılları arasında ilk antrenörlüğünü yaptığım, ilk lisansını çıkardığım Bodrumspor’un yıldız oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar’ı bugün yıllar sonra tekrar Süper Lig’de seyrettim. Müthiş bir duygu. Yeteneğinin, adanmışlığının, emeklerinin, disiplinli ve özverili çalışmalarının karşılığını alması mutluluk ve huzur verici. Ayrıca maç sonunda tribüne yanımıza gelerek maç formasını hediye etmesi beni çok mutlu etti. Müthiş bir futbolcu olmasının yanında harika bir karakter olduğunu bir kez daha gösterdi. İnşallah çok daha iyi yerlerde olacak. Ailesi ve kendisi bunu hak ediyor.”

Bu coşkulu buluşma, Gökdeniz Bayrakdar’ın futbol sahalarındaki başarısının yanı sıra, insan olarak da ne denli büyük bir yürek taşıdığını bir kez daha ortaya koydu. Efsane, her geçen gün daha da parlıyor!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)