Kirkbir Haber

Voleyi Kocaelispor’da vurdu: 1 gole 15 milyon!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Voleyi Kocaelispor’da vurdu: 1 gole 15 milyon!
09 Eylül 2024 - 12:45

Belki de futbol tarihimizdeki en ballı santraforlardan biri. Koca bir sezonda 20 maç, sadece 1 golle cebe giren 15 milyon TL. Kocaelispor’un kurtardığı para ise 9 milyon!

Kocaelispor’un geçtiğimiz gün sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği santrfor Christian Kouakou, geçen sezondan alacakları ve tazminatla birlikte temsilcimizden ayrılmayı kabul etti.

9.2 MİLYON TL BİZE KALDI
Geçen sezon 225 bin avro ödenen Kouakou kalan 105 bin avro ve 85 bin avroluk tazminatla bu yılki alacaklarından vazgeçti. Kocaelispor’dan toplam 415 bin avro yani 15.6 milyon TL cebine koyan İsveç uyruklu futbolcu, bu yılki alacağı 245 bin avroyu ise kulübe bıraktı. Kocaelispor böylelikle hayal kırıklığı yaşadığı transferinden 9.2 milyon TL kurtarabildi.

24 MİLYON LİRA ALACAKTI
Neredeyse hiç fayda görmediği bir futbolcu için yüklü bir sözleşmeye evet diyen eski Kocaelispor başkanı ve yönetiminin yaptığı hatadan geç de olsa dönüldü. İşe yaramayan bir futbolcu için totalde 24 milyon TL gibi bir rakam ödenmeden konu kapatıldı.

KİM ALDIRDI?
Ancak bu transferde en çok merak edilen soru kimlerin bu futbolcuya aracı olduğu, Kocaelispor’a kimin getirdiği olmuştu. Yeni sezonda yeni yönetimin yaptığı transferler büyük ses getirirken benzer hataların tekrar edilmemesi ümit ediliyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)