Kirkbir Haber

Narin’i 200 bin TL karşılığında dere yatağına götüren şahıs: Eve gelip namaz kıldım

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Narin’i 200 bin TL karşılığında dere yatağına götüren şahıs: Eve gelip namaz kıldım
09 Eylül 2024 - 17:13

Narin Güran cinayeti son dakika gelişmeleri devam ediyor. Narin’i dere yatağına götüren ve itirafçı olan şahıs amcadan 200 bin TL almış.

Diyarbakır’da 19 günden bu yana kayıp olarak aranan Narin Güran Dün ölü olarak bulunmuştu. Narin’in ölü bulunması sonrası soruşturma derinleşti. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken ilk itiraf amcanın komşusundan geldi. Narin Güran soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve gizli Tanık olan komşu, amcanın kendisine cesedi saklaması için 200 bin TL teklif ettiğini açıkladı.

8 yaşındaki Narin 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır’da kaybolmuştu. Tavşantepe köyünde kaybolan Narin’in cansız bedeni 19 gün sonra pazar günü sabah saatlerinde köye yakın bir derede bulundu. Narin’in ölümü tüm Türkiye’ye yasa boğarken soruşturma da giderek derinleşiyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden biri itirafçı oldu. Narin Güran nasıl öldü, nasıl Saklandı detaylar ortaya çıkmaya başladı.

200 BİN TL PARA TEKLİF ETMİŞ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısı toplam 24 kişi oldu. Şüphelilerin çoğunluğu aile bireylerinden oluşuyor. Şüphelilerden biri sorguda gizli Tanık olmayı kabul etti ve cinayete ilişkin birçok detayı paylaştı.

Gizli tanıklarda ifadede tutuklu bulunan amca Salim Güran’ın kendisine narini saklaması karşılığında 200.000 TL teklif ettiğini söyledi.

İfade veren gizli Tanık, aynı zamanda köyün muhtarı da olan Salim Güran’ın kendisini aradığını, Ancak bu aramanın su nedeniyle olduğunu düşündüğünü söyledi. Buluşma yerine gittiğinde ise amcanın battaniye içinde cansız bir beden gösterdiğini ve “Bunu yok et” söyleyen gizli Tanık, 200 bin TL teklif ederek kendisinden yardım istediğini söyledi.

Ardından bir çuval için en Narin’in cesedini koyduklarını ve dereye götürdüğünü söyleyen gizli Tanık, cesedi sakladıktan sonra eve gelerek namaz kıldığını ve sonrasında ise arama çalışmalarına katıldığını itiraf etti.

JANDARMA EKİPLERİ KEŞİF YAPTIRDI

Soruşturma ile ilgili diğer önemli bir gelişme ise Jandarma ekiplerinin bugün gizli tanığa keşif yaptırması oldu. İtirafçı olan gizli Tanık köye götürüldü ve dere kenarında keşif yaptırıldı. Aile üyelerinin Jandarma karakolunda sorguları devam ederken yeni tutuklamalar gelmesi de muhtemel gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)