Kirkbir Haber

Cedit Kentsel dönüşümü sırasında yollar ve evler çatlamıştı… Bahar Sokak rezerv alan ilan edildi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Cedit Kentsel dönüşümü sırasında yollar ve evler çatlamıştı… Bahar Sokak rezerv alan ilan edildi
11 Eylül 2024 - 7:36

Cedit Mahallesi’nin üst bölgesinde bulunan Bahar Sokak’ta Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı sırasında oluşan çatlaklar nedeniyle bölgede önlem alındı. Sokağın dönüşümü için Büyükşehir sokağı kentsel dönüşüm rezerv alanına dönüştürdü ve sokağın dönüşümü için vatandaşlarla anket çalışması başlattı.


ÇATLAKLAR OLUŞTU

Büyükşehir Belediyesi eylül ayı meclisinde Cedit Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili önemli bir gündem görüşülecek. Kocaeli’nin yerinde dönüşüm açısından önemli bir projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm projesi inşaatı sırasında proje alanı dışında kalan Bahar Sokak’ta oluşan çatlaklar nedeniyle bölgede önlem alındı. Yollarda oluşan çatlakların evlere ulaşmaya başlaması üzerine Büyükşehir devreye girdi ve Çevre, Şehircilik ve Kilim Değişikliği Bakanlığına Bademli Sokağın rezerv alan ilan edildi.

ANKET YAPILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına başvuran Büyükşehir, 0,35 hektar alanın rezerv alan olmasını talep etti. Bakanlık bu talebi kabul etti ve Bahar Sokak rezerv alan ilan edildi. Rezerv alan ilan edilen Bahar Sokak’ın imar planında değişiklik yapan Büyükşehir, bu değişikliği meclise getiriyor. İmar düzenlemesinin ardından Büyükşehir Bahar Sokak’ta bulunan vatandaşlarla anket çalışması yapacak. Anket sonuçları bakanlığa gönderilecek ve burada vatandaşların talepleri doğrultusunda bir dönüşüm çalışması yapılacak.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)