Kirkbir Haber

Mithat Ağa helallik istedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Mithat Ağa helallik istedi
14 Eylül 2024 - 13:55

Hafta sonu oynanacak olan U-14 futbol maçları hakem atamaları yapılmadığı için Futbol İl Temsilciliği tarafından iptal edilmişti. Konu ile alakalı açıklama yapan Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, “ Sizler kadar ben de üzgünüm. Hakinizi helal edin.” dedi.

Merkez Hakem Komitesi, yapmış olduğu talimat değişikliği sonrası Türkiye genelindeki birçok ilde olduğu gibi ilimizde de İl Hakem Kurulu’nda başkan değişikliğine gitti. Alican Erçelik yerine Özhan Kurt yeni İHK Başkanı oldu. Yaşanan bu gelişme üzerine mevcut kurul hafta sonu oynanacak olan U-14 maçlarının hakem atamalarını gerçekleştirmedi. Konu üzerine, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaptı. Ağa, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Değerli sporcularım heyecanla beklediğimiz Futbol sezonun ilk müsabakaları hakem ataması olmadığından dolayı iptal edilmiştir. Sizler kadar ben de üzgünüm. Hakinizi helal edin.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)