Kirkbir Haber

Yönetim bugün Büyükakın’a gidiyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yönetim bugün Büyükakın’a gidiyor
16 Eylül 2024 - 11:49

Kocaelispor’da ödemelerin gecikmesi sıkıntı yarattı. Bazı futbolcuların geçen sezondan kalan alacakları olduğu öğrenildi.
Ağustos sonu itibariyle yerli futbolculara peşinatlarının önemli bir bölümü de ödenmedi. Bu ay sonu itibariyle yabancı futbolculara peşinat ve maaş ödemelerinin başlayacağı belirtiliyor. Eylül sonunda toplamda 130 milyon TL’lik ödeme yapılması gerekiyor. Yönetim geçen Cuma günü Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile görüşüp sıkıntıyı aktaracaktı.

Ancak son anda Büyükakın’ın başka bir programı çıktığı için randevu iptal edildi. Yönetimin Büyükakın buluşması son anda bir değişiklik olmazsa bugün saat 15.30’da gerçekleşecek. Kulüp Başkanı Recep Durul, aynı sonunda yapılması gereken ödemelerle ilgili Büyükakın’a bilgi aktarıp destek talep edecek. Görüşmenin olumlu sonuçlanması, ay sonu itibariyle hem geciken hem günü gelen ödemelerin yapılması bekleniyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)