Kirkbir Haber

İzmit Kent Meydanı çöp kokuyor!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İzmit Kent Meydanı çöp kokuyor!
19 Eylül 2024 - 14:51

İzmit şehir merkezinde çöp konteynerlerinin konulduğu alanların dezenfekte edilmemesi, gereken temizliğin yapılmaması nedeniyle bölge leş gibi kokuyor. İzmit’in en kalabalık bölgesi, kafelerin bulunduğu İzmit Kent Meydanı’ndaki çöp konteynerin yanından geçilmiyor! Hem konteynerin içindeki çöp, hem de konteynerin içinden sızan ve etrafa yayılan çöp suyu çevreye pis bir koku yayıyor…

İZMİT’İN EN KALABALIK BÖLGESİ ÇÖP KOKUYOR!
Onlarca kafenin bulunduğu, binlerce gencin ve insanın oturduğu İzmit Kent Meydanı yanındaki kafelerin tam karşısına konulan çöp konteyneri içinden etrafa sızan çöp suyu temizlenmediği için bölgeye berbat bir koku yayıyor. Bölge sakinleri, çöplerin düzenli toplanmadığı, çöp konteynerinden sızan çöp suyunun etrafa yayıldığı ve pis bir koku yaydığını söyleyen bölgedeki vatandaşlar İzmit Belediyesini görevini yapmaya davet ediyor. Gazetemizin ihbar hattından şikâyetlerini bildiren vatandaşlar, “Konteynerler doldukça kent meydanını çöp kokusu sarıyor. Daha önce çöp konteynerleri alındığında yıkanıyordu. Artık yıkama işlemi de yapılmıyor. Konteyner içindeki çöplerden sızan pis su etrafa yayılmış. Bölge yapış yapış ve pis kokuyor. Hem görüntü rahatsız edici hem de pis koku. Belediyenin bu konuda önlem almasını ve gerekli çalışmaları yapmasını istiyoruz. Burası kentin en kalabalık bölgesi. Burada böyle çöp kokusu olması gerçekten çok kötü”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Copyright © 2021 | Bu Site WEB PAKETLERİM Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)